Szent László Szolgálat alapítvány

Közhasznú szervezet

Központi iroda: Budapest
Bankszámlaszám: MKB 10300002-10453920-49020014
Adószám: 18843062-1-16

Blog

Rendszeresen közösen meghívunk gyermekeket a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira

2011-02-02

A Szent László Szolgálat, valamint a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. hagyományosan jó együttműködése eredményének köszönhetően immár szinte megszokottá vált, hogy rendszeresen közösen meghívunk olyan gyermekeket a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira, akiknek szülei, gondviselői egyébként – sajnos, elsősorban anyagi okok miatt – nem engedhetnék meg egykönnyen maguknak azt, hogy részt vegyenek történetesen egy vidám családi cirkuszprogramon.

Folytatván a jól bevált tradíciót, a mai napon ezúttal is vidékről és a főváros három kerületéből invitáltunk gyermekeket és kísérőiket – összesen százat. Vendégeink a Fővárosi Nagycirkusz Nosztalgia című remek bemutatóját csodálhatták meg, amit a cirkusz vezetése a most 40. évét „betöltő”, időközben az intézmény szimbólumává is vált főépületről megemlékezve állított össze. 2011. január 15. és március 13. között tehát stílszerűen e nosztalgikus műsor kapcsán ünnepelhetik együtt a cirkuszművészetet szerető közönség és a „manézs csillagai” az elmúlt évek sikereit. Elefánt, tigris, párduc, nyuszi és lovak közreműködésével világhírű artisták, komikusok és bohócok szerepelnek a porond évszázados hagyományait felelevenítő, egyben azokat hűen visszatükröző, kiváló színvonalú produkcióban.

Köszönjük a művészeknek és az 1889-ben alakult, immár 122 éves Fővárosi Nagycirkusz vezetőségének, hogy velük közösen ünnepelhettünk a mai napon. Gratulálunk, és további szép sikereket kívánunk a következő 40, illetve 122 évre! (Információ: www.fnc.hu)