Szent László Szolgálat alapítvány

Közhasznú szervezet

Központi iroda: Budapest
Bankszámlaszám: MKB 10300002-10453920-49020014
Adószám: 18843062-1-16

Blog

Felhívás

2011-10-02

Kelt: Budapest, 2011. október 2.

Iktatószám: K-60./2011.

F E L H Í V Á S !

Tisztelt Embertársaink! Régi és leendő Támogatóink!

A Szent László Szolgálat az elmúlt év végén is kéréssel fordult Önökhöz a hazai bajba jutottak, az éhezők, a téli hideg miatt még többet szenvedők, elsősorban a legkiszolgáltatottabbak, az idős, beteg emberek, és a gyermekek megsegítése érdekében. Akkor kérésünket megszívlelve sokan gyorsan és nagyon kedvezően reagáltak. Mi pedig a nemes lelkű adományozóink jóvoltából hatékonyan végezhettük karitatív munkánkat! Talán emlékeznek még, hogy a téli programunkról kiadott beszámolónkban több, mint 82 millió Ft értékű gyógyszer, élelmiszer, ruhanemű, cipő, tisztítószer, édesség és játék segélyként történő eljuttatásáról adhattunk tájékoztatást. Ismételten köszönjük kiváló adományozóinknak, magán- illetve jogi személyeknek, a sajtó munkatársainak, valamint önkénteseinknek, hogy együtt segíthettünk!

Ezúttal ismét a téli krízisenyhítő programunk eredményessége érdekében fordulunk Önökhöz. Most is elsősorban pénzt kérünk, pénzt gyűjtünk, amiből helyben, az adott támogatandó településen, illetve kistérségben tudjuk beszerezni az igényelt és szükséges cikkeket a segélyezéshez. Természetesen nagyon várjuk a természetbeni adományok felajánlását is: elsősorban élelmiszereket, gyógyszereket, higiéniai – és tisztító szereket, ruhaneműket, továbbá a közelgő Karácsonyra tekintettel édességeket, játékokat, könyveket és minden hasznos, az ünnepen meglepetést okozó ajándékokat. Kérjük, támogassák ezúttal is Szolgálatunk által a rászorulókat. A bajbajutottaknak nagyon nagy szükségük van rá. Életeket, sorsokat menthetünk így az Önök segítségével!

Számlaszámunk: 10300002-10453920-49020014

A nagylelkű adományozóink által rendelkezésünkre bocsátott javakat – a sokak által már jól ismert gyakorlatunknak megfelelően – az adományozó akaratát, és rendelkezését figyelembe véve, ellenőrzött módon, a nyilvánosság célszerű bevonásával, de a rászorulók személyiségi jogainak és emberi méltóságának tiszteletben tartásával juttatjuk majd el ezúttal is a kedvezményezettek részére. (Amennyiben kérdésük merül fel, netán egyéb módon áll szándékukban Szolgálatunkat támogatni, kérjük, hívják a +36 1 706 0521 telefonszámot, esetleg írjanak levelet a 1388 Bp., Pf.: 70 levelezési vagy az szlsza@szlsza.hu e-mail címünkre. Jó szívvel ajánljuk figyelmükbe a www.szlsza.hu honlapunkon közölt információinkat is.)

Tisztelettel és nagy köszönettel:

  1. DR. KATÓ ERNŐ

                                                                                                      e l n ö k