hírek - közlemények

2013 május 05.

A mai napon rendezték meg ismételten nagy sikerrel Pusztaottlakán az immár tradícionálissá váló családi- és gyermeknapot. A Szent László Szolgálat ezúttal két raklapnyi, 1728 csomag LURKÓ kakaós,omlós,csokoládéba mártott keksz adományozásával járult hozzá a rendezvény eredményességéhez. A gyermeknapi ajándék értéke 204.621,- Ft.

Alapítványunk ebben az évben is kiemelt figyelmet szentel a dél-békési térségben élő rászoruló gyermekek és idős emberek segítésére, nehéz sorsuk könnyebbé tételére.

2013 május 03.

Tisztelt Támogatónk!

Kérjük, hogy az SzJA 1%-ának felajánlásával 2013-ban is segítse humanitárius, karitatív tevékenységünket!

Önnek keveset jelent, a rászorulóknak az életet!

Adószámunk: 18843062 – 1 – 16

(Szent László Szolgálat Alapítvány)

www.szlsza.hu –  Facebook –  Twitter

Adóbevallási időpontok:

Magánszemélyek (személyi jövedelemadó): május 20.

Gazdasági társaságok, non-profit szervezetek (társasági adó): május 31.

Közhasznú Szervezetünk az elmúlt 3 év során összesen 164.654.762,- Ft értékben járult hozzá a  hazai szociális és egészségügyi ellátás, továbbá a katasztrófa-sújtott területen élő lakosok, illetve az ott működő intézmények támogatásához. Elsősorban a legkiszolgáltatottabbaknak, az idős, beteg embereknek, valamint a nélkülöző gyermekeknek segítünk.

Tisztelt leendő támogatónk! Talán nem is gondolja, hogy az Ön adójának 1%-a a hátrányos helyzetű embereknek mekkora segítséget jelent!

Kérjük éljen a lehetőséggel, ajánlja fel adója 1%-át Szolgálatunknak, bíztassa erre ismerőseit, barátait is.

Támogatását tisztelettel megköszönjük a segítségünkre szorulók nevében is:

Szent László Szolgálat Alapítvány

2012. december 10.

A alapítvány működését a Nemzeti Együttműködési Alap, az elmúlt évben segélyként kiosztott adományok után járó 5%-os 873.600,- Ft normatív támogatáson felül 176.400,- Ft működési és 1.401.600,- Ft pályázati úton elnyert szakmai támogatással segítette.

2012. október 11.

2009. évi megalapításunk óta első ízben történhetett meg velünk: a mai napon érkezett meg a számlánkra a 2011. évi adóbevallások során, a nagylelkű támogatóink jóvoltából a Szent László Szolgálat Alapítvány számára felajánlott, SzJA 1% -ból befolyt összeg, ami 239.409,- Ft.

Ezúttal köszönjük meg fáradozásaikat Szolgálatunk és a leendő patronáltjaink nevében is minden kedves támogatónknak, közreműködő önkéntesünknek, akik bízva szervezetünk tisztességes karitatív tevékenységében, illetve ismerve és elismerve azt, tevékenyen részt vállaltak a gyűjtőmunkában.

Ígérjük, hogy most is a legjobb helyekre kerül az adomány. A felhasználásról - a jól bevált szokásunkhoz híven - ezúttal is részletesen tájékoztatjuk majd a közvéleményt.

Kérjük,segítsék hasonlóan és más, egyéb módokon is humanitárius küldetésünket. A bajbajutottaknak nagyon nagy szükségük van rá. Életeket, sorsokat menthetünk meg így az Önök segítségével.

Köszönjük!

2012. október 06.

Ismét segítettünk a Dél - Békési térségben. A Pusztaottlakai Humán Szolgáltató és Családsegítő szervezet közreműködésével 2307 doboz baromfi májkrémet, 450 csomag kekszet és 150 csomag száraztésztát juttattunk el e kistérségben élő rászoruló embertársaink gondjainak enyhítése céljából.
Az adományunk összértéke ezúttal 251.115,- Ft.