hírek - közlemények

2013. november 18.

A BÉRES Alapítvány a közelgő ünnepekre tekintettel 160 üveg Béres Csepp Extra készítményt adományozott Szolgálatunknak, aminek értéke 226.240,- Ft.

Szeretnénk a tél kezdetén ezzel is segíteni az egészséges életre vágyó, rászoruló embereket.

Nagyon köszönjük, és ígérjük, hogy ezúttal is jó helyre kerül majd segélyként az adományuk.

2013. szeptember 28.

2009. évi megalapításunk óta második ízben történhetett meg velünk: a mai napon érkezett meg a számlánkra a 2012. évi adóbevallások során, a nagylelkű támogatóink jóvoltából a Szent László Szolgálat Alapítvány számára felajánlott, SzJA 1% -ból befolyt összeg, ami 125.190,- Ft.

Ezúttal köszönjük meg fáradozásaikat Szolgálatunk és a leendő patronáltjaink nevében is minden kedves támogatónknak, közreműködő önkéntesünknek, akik bízva szervezetünk tisztességes karitatív tevékenységében, illetve ismerve és elismerve azt, tevékenyen részt vállaltak a gyűjtőmunkában.

Ígérjük, hogy most is a legjobb helyekre kerül az adomány. A felhasználásról - a jól bevált szokásunkhoz híven - ezúttal is részletesen tájékoztatjuk majd a közvéleményt.

Kérjük, segítsék hasonlóan és más, egyéb módokon is humanitárius küldetésünket. A bajbajutottaknak nagyon nagy szükségük van rá. Életeket, sorsokat menthetünk meg így az Önök segítségével.

2013 május 05.

A mai napon rendezték meg ismételten nagy sikerrel Pusztaottlakán az immár tradícionálissá váló családi- és gyermeknapot. A Szent László Szolgálat ezúttal két raklapnyi, 1728 csomag LURKÓ kakaós,omlós,csokoládéba mártott keksz adományozásával járult hozzá a rendezvény eredményességéhez. A gyermeknapi ajándék értéke 204.621,- Ft.

Alapítványunk ebben az évben is kiemelt figyelmet szentel a dél-békési térségben élő rászoruló gyermekek és idős emberek segítésére, nehéz sorsuk könnyebbé tételére.

2013 május 03.

Tisztelt Támogatónk!

Kérjük, hogy az SzJA 1%-ának felajánlásával 2013-ban is segítse humanitárius, karitatív tevékenységünket!

Önnek keveset jelent, a rászorulóknak az életet!

Adószámunk: 18843062 – 1 – 16

(Szent László Szolgálat Alapítvány)

www.szlsza.hu –  Facebook –  Twitter

Adóbevallási időpontok:

Magánszemélyek (személyi jövedelemadó): május 20.

Gazdasági társaságok, non-profit szervezetek (társasági adó): május 31.

Közhasznú Szervezetünk az elmúlt 3 év során összesen 164.654.762,- Ft értékben járult hozzá a  hazai szociális és egészségügyi ellátás, továbbá a katasztrófa-sújtott területen élő lakosok, illetve az ott működő intézmények támogatásához. Elsősorban a legkiszolgáltatottabbaknak, az idős, beteg embereknek, valamint a nélkülöző gyermekeknek segítünk.

Tisztelt leendő támogatónk! Talán nem is gondolja, hogy az Ön adójának 1%-a a hátrányos helyzetű embereknek mekkora segítséget jelent!

Kérjük éljen a lehetőséggel, ajánlja fel adója 1%-át Szolgálatunknak, bíztassa erre ismerőseit, barátait is.

Támogatását tisztelettel megköszönjük a segítségünkre szorulók nevében is:

Szent László Szolgálat Alapítvány

2012. december 10.

A alapítvány működését a Nemzeti Együttműködési Alap, az elmúlt évben segélyként kiosztott adományok után járó 5%-os 873.600,- Ft normatív támogatáson felül 176.400,- Ft működési és 1.401.600,- Ft pályázati úton elnyert szakmai támogatással segítette.