hírek - közlemények

2015. május 9.

Gratulálunk és büszkék vagyunk Alapítványunk titkárára, aki szakmai kötelességén túli helytállásával és emberségével a Szent László Szolgálat Alapítvány hitvallásához méltóan nyújtott segítséget a bajba jutott, rászoruló honfitársainknak.

2015. április 28.

Tisztelt Önkéntesünk, Támogatónk, Segítő Partnerünk!

Közeleg az újabb adóbevallás ideje. Kérjük, hogy az SzJA 1 % felajánlásával 2015-ben is segítse humanitárius, karitatív tevékenységünket. Hálásak vagyunk, ha kérésünket megosztja barátaival, ismerőseivel is.

Az odafigyelésünk, netán egy kis fáradozásunk a rászorulóknak, a bajbajutottaknak, a szegény embereknek a túlélés reményét, adott esetben magát az életet jelentheti.

Köszönjük, ha így is segít!

A Szent László Szolgálat Alapítvány nevében:

DR. KATÓ ERNŐ
e l n ö k

2015. április 04.

Február, március és április hónapokban ismét meghívtunk olyan gyermekeket a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira, akiknek szülei, gondviselői egyébként nem engedhetnék meg maguknak azt, hogy részt vegyenek egy vidám családi cirkuszprogramon.

Újabb 86 kisgyermek és kísérője érkezett a cirkuszba a Szolgálatunk támogatásával.(A kedvezményesen rendelkezésünkre bocsátott jegyek összértéke   240.800,-Ft.)

Köszönjük a művészeknek, a Nagycirkusz vezetőségének, hogy közösen újból jót tehettünk!

2014. december 23.

Egész év folyamán gyűjtöttünk ruhákat, cipőket, ágyneműket, háztartási kisgépeket, felszereléseket, és minden olyan hasznos dolgot, amit a szegényebbek - főként a gyermekek és az egyedül élő, kisnyugdíjas idős emberek - jól tudnak hasznosítani. Az adományozói felajánlásokból, hagyatékokból származó használt, mégis tiszta és jó minőségű cikkeket (főként öltönyök, ingek, melegítők, nadrágok, női ruhák, pólók, takarók, ágyneműk, cipők stb.,) önkénteseink az év során folyamatosan juttatták el a rászorulókhoz, elsősorban Jász-Nagykun-Szolnok megyében, valamint Kiskőrösön és Szegeden. (Ezen adományaink - becsült - összértéke 228.500,- Ft)

Minden kedves támogatónknak, segítőnknek, önkéntesünknek és a munkánk iránt megtisztelő figyelmet tanúsító embertársunknak szeretetteljes, áldott, békés Karácsonyt, és eredményekben gazdag, egészségben, békességben megélt boldog új esztendőt kíván a Szent László Szolgálat Alapítvány kuratóriuma és felügyelő bizottsága.

2014. december 14.

A Dél - Békés Mezőgazdasági Termelőiért Közhasznú Alapítvány ismételten több civil szervezet, egyesület, szövetkezet bevonásával gyermekek számára rendezvényt tartott a mai napon Pusztaottlakán.       A Karácsony közeledtével megrendezett gyermekprogramok sikeréhez Szolgálatunk - a szervezők kérésének megfelelően - ezúttal nagyobb mennyiségű szaloncukorral járult hozzá. (Az adományunk összértéke 23.612,- Ft)