hírek - közlemények

2015. május 22.

A tavalyi év folyamán is gyűjtöttünk ruhákat, cipőket, ágyneműket, háztartási kisgépeket, felszereléseket, és minden olyan hasznos dolgot, amit a szegényebbek - főként a gyermekek és az egyedül élő, kisnyugdíjas, idős emberek - jól tudnak hasznosítani. Az igény nagy, ezért folytatjuk ebbéli tevékenységünket is - önkénteseink az év során folyamatosan juttatják el a rászorulókhoz, elsősorban Jász-Nagykun-Szolnok megyében, de hazánk más településein is.

A mai napon egy Szolnok melletti kis település családja kért segítséget tőlünk, és mi megpróbáltunk hozzájárulni gondjaik enyhítéséhez.

(Az adományunk értéke 29.000,- Ft)

2015. május 21.

A közelgő gyermeknap alkalmából dr.Kató Ernő, a Szent László Szolgálat elnök-igazgatója felkereste a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Gyermek Infektológiai Osztályát.

Az alapítványunkat támogató jótékony gyermekek (!) kérésének készséggel téve eleget, mesekönyveket, plüss játékokat adott át az osztályon gyógyuló kis betegek részére. Támogatóinkkal közös célunk, hogy mindezekkel is egy kicsit feledtessük az ott fekvő gyermekek fájdalmait, és reméljük, hogy talán ily módon - mégha csekély mértékben is - hozzájárulhatunk mi is mielőbbi gyógyulásukhoz.

Az ajándékokat dr. Szabados Katalin osztályvezető főorvos és munkatársai örömmel fogadták.

(Az adományunk értéke 25.000,- Ft)

2015. május 9.

Gratulálunk és büszkék vagyunk Alapítványunk titkárára, aki szakmai kötelességén túli helytállásával és emberségével a Szent László Szolgálat Alapítvány hitvallásához méltóan nyújtott segítséget a bajba jutott, rászoruló honfitársainknak.

2015. április 28.

Tisztelt Önkéntesünk, Támogatónk, Segítő Partnerünk!

Közeleg az újabb adóbevallás ideje. Kérjük, hogy az SzJA 1 % felajánlásával 2015-ben is segítse humanitárius, karitatív tevékenységünket. Hálásak vagyunk, ha kérésünket megosztja barátaival, ismerőseivel is.

Az odafigyelésünk, netán egy kis fáradozásunk a rászorulóknak, a bajbajutottaknak, a szegény embereknek a túlélés reményét, adott esetben magát az életet jelentheti.

Köszönjük, ha így is segít!

A Szent László Szolgálat Alapítvány nevében:

DR. KATÓ ERNŐ
e l n ö k

2015. április 04.

Február, március és április hónapokban ismét meghívtunk olyan gyermekeket a Fővárosi Nagycirkusz előadásaira, akiknek szülei, gondviselői egyébként nem engedhetnék meg maguknak azt, hogy részt vegyenek egy vidám családi cirkuszprogramon.

Újabb 86 kisgyermek és kísérője érkezett a cirkuszba a Szolgálatunk támogatásával.(A kedvezményesen rendelkezésünkre bocsátott jegyek összértéke   240.800,-Ft.)

Köszönjük a művészeknek, a Nagycirkusz vezetőségének, hogy közösen újból jót tehettünk!